Shiatsubehandeling

Tijdens het eerste consult neem ik de tijd om kennis met je te maken. Wie ben jij, wat zijn jouw klachten en hoe zijn ze ontstaan? Hoe is jouw leefstijl? Als dat duidelijk is mag je plaatsnemen op de futon. Je kleren kun je aanhouden. Ik zorg dat je lekker ligt. Jouw lichaam en geest zijn de leidraad voor de behandeling. Ik ga samen met jou op zoek naar blokkades in de meridianen. Je kunt je heerlijk ontspannen. Na zo’n 1 a 1,5 uur sta je weer op als een nieuw mens. Het effect zal nog dagen voelbaar zijn, je zelfherstellend vermogen is bezig om een nieuwe, gezondere balans te vinden.

 

Na de behandeling

Ik bespreek met jou wat ik tijdens de behandeling heb gevonden. Je krijgt adviezen mee voor thuis. Dat kunnen Do-in oefeningen zijn, voedingsadviezen of het oefenen van een nieuw perspectief op bepaalde moeilijke situaties in jouw leven. Immers 99% van alle klachten ontstaan door niet verwerkte emoties. Ook bespreken we of er 1 of meerdere vervolgbehandelingen nodig zijn.

 

Tarief

Een behandeling kost € 65,00 onafhankelijk van de duur.
de eerste keer bestaat uit een intake + behandeling is € 85,00.

Ben je aanvullend verzekerd, dan wordt door de meeste ziektekostenverzekeringen een deel terugbetaald. Klik hier voor de lijst van zorgverzekeraars.

Als therapeut is het belangrijk om goed om te gaan met je persoonlijke gegevens. Om te zien hoe ik dat doe download  Privacy document

De Blauwe Zone is aangesloten bij: