Shiatsubehandeling

Tijdens het eerste consult neem ik de tijd om kennis met je te maken. Wie ben jij, wat zijn jouw klachten en hoe zijn ze ontstaan? Hoe is jouw leefstijl? Wat zijn jouw verwachtingen van de behandeling? Als dat duidelijk is mag je plaatsnemen op de futon. Je kleren kun je aanhouden. Ik zorg dat je lekker ligt. Jouw lichaam en geest zijn de leidraad voor de behandeling. Ik ga samen met jou op zoek naar blokkades in de meridianen. Je kunt je heerlijk ontspannen. Na zo’n 1 a 1,5 uur sta je weer op als een nieuw mens. Het effect zal nog dagen voelbaar zijn, je zelfherstellend vermogen is bezig om een nieuwe, gezondere balans te vinden.

 

Na de behandeling

en Ik bespreek met jou wat ik tijdens de behandeling heb gevonden. Je krijgt adviezen mee voor thuis. Dat kunnen Do-in oefeningen zijn, voedingsadviezen of het oefenen van een nieuw perspectief op bepaalde moeilijke situaties in jouw leven. Immers 99% van alle klachten ontstaan door niet verwerkte emoties. Ook bespreken we of er 1 of meerdere vervolgbehandelingen nodig zijn. Bij elke vervolgbehandeling evalueren we samen de resultaten. 

 

Tarief

Een behandeling kost € 70,00 en duurt ca. 1 uur.
de eerste keer bestaat uit een intake + behandeling is € 87,50 en duurt ca. 1,5 uur

Ben je aanvullend verzekerd, dan wordt door de meeste ziektekostenverzekeringen een deel terugbetaald. Klik hier voor de lijst van zorgverzekeraars.

Je kunt de afspraak kostenloos verzetten of annuleren 24 uur voor de afspraak. Daarna zullen de kosten voor het consult 100 % in rekening gebracht worden.

Algemeen

Als therapeut is het belangrijk om goed om te gaan met je persoonlijke gegevens. Om te zien hoe ik dat doe download Privacy document

Natuurlijk verwacht en hoop je het niet, maar als je een klacht hebt en er niet met mij uitkomt, dan kun je terecht bij de http://www.shiatsuvereniging.nl . Het kan zijn dat er een externe geschillencommissie wordt ingeschakeld. Klik op SCAG Geschillencommissie om te lezen hoe dat in zijn werk gaat.

Ik ben aangesloten bij:
                                        

De praktijk hanteert geen specifieke openingstijden. Samen met jou kijken we welke dag en tijd het beste uitkomt. Ga naar contact om een afspraak te maken via de de telefoon of e-mail.